Admin
-Nie mogę tego powiedzieć.Mogę ci coś powiedzieć jeśli mi zaufasz.
Wygnaniec
*zawahała się* Dobrze...
Admin
-Twoja mama odeszła od wygnańców ode mnie.A więc pewnego razu weszłam na Lwią Ziemię i zauważyłam twego ojca.Więc szłam po cichu i na niego wskoczyłam.Zaczęłam go gryźć drapać takie inne.Kochałam moją siostrę dla niej to robiłam.Wtedy jego straż wyprowadziła mnie na pustkowia.*Powiedziała*
Wygnaniec
Podaj choć jeden powód, dlaczego zaatakowałaś mojego ojca? Oprócz tego, że kochałaś moją matkę... *wywróciła oczami* A tak w ogóle to znam prawdę...
Admin
-To że mnie zaatakowali.*Powiedziała*
Wygnaniec
Ciebie też zaatakował?!
Admin
-Tak.W nocy.*Westchnęła*
Wygnaniec
*warknęła* Chcę już być dorosła!
Admin
-Ja też.*Powiedziała*
-Może pójdziemy na Pustkowia?*Zapytała się*
Wygnaniec
Jak to: ty też? A na razie nigdzie nie idę... *wzięła adaksa w zęby*
//zt//
Admin
*Wzięła na grzbiet Adaksa i kierowała się tam gdzie Hasara.*
//zt//
Wygnaniec
*przychodzi z Dante, kierują się w stronę Pustkowi*
Mod (Wygnaniec)
*Przyszedł tu żeby upolować coś dla syna, dostrzegł niewielką antylopę, po czym zaatakował i po krótkiej pogoni dopadł zdobycz. Zaczął wracać na pustkowia.*
//zt//
Wygnaniec
*Przychodzi z ojcem na Sawanne*
Mod (Wygnaniec)
No dobrze synu. Patrz. *Wskazał małą antylopę beztrosko skubiącą trawę nieopodal* Pokaż co potrafisz, to nie powinno być trudne.
Wygnaniec
*Podchodzi i wskakuje i gryzie ją*
Mod (Wygnaniec)
Dobra robota synu. Matka cie tego nauczyła?
Mod (Wygnaniec)
No tak...spisała się...szkoda że wcześniej cie nie znałem mały. Wcinaj, ja nie jestem głodny. Co byś chciał teraz robić?
Admin
*-Przechodzi i widzi Stryja z maluchem.*
-Witaj stryju!Koto to taki??
Mod (Wygnaniec)
Euh, widzisz....to jest mój syn. *Zrobił lekko kłopotliwą minę* Ma na imię Nerv, Nerv, to twoja kuzynka, Sela.
Wygnaniec
-Witaj!To ty jesteś królową Dżungli?
Admin
-Tak.A co??*Zrobiła dziwną minę*
Wygnaniec
-A nic...Tato a czy na Lwiej Ziemi jest dużo zwięrząt?I czy tam ktoś króluje?
Mod (Wygnaniec)
*Ziewnął* Tam rządzi Ombre i Raise, Raise kiedyś była wygnanką ale pokochała lwioziemca, do tego króla, więc została ułaskawiona i została królową. I tak, jest tam duużo zwierzyny łownej.
Wygnaniec
-Aha.A Czy Ombre i Raise mają dzieci??
Mod (Wygnaniec)
Mają, trójkę. I muszę ci przypomnieć że to LWIOZIEMCY. I radze ci o tym nie zapominać synu.
Wygnaniec
-Ale ja jestem Srebnoziemcem!!!*Krzyknął*
Mod (Wygnaniec)
Więc co tu robisz?! Jeśli jesteś srebrnoziemcem to uciekaj na swój teren! Jeśli pogardzasz własnym ojcem! *Prychnął ze wściekłością*
Wygnaniec
-A spadaj!Gdyby tu była mama to by cie zabiła.*Pobiegł kawałek dalej*
Mod (Wygnaniec)
Albo ja zabiłbym ją! PRECZ! Nie chce cie więcej widzieć na Pustkowiach! *Ryknął w gniewie na lwiątko*
Wygnaniec
-Nikt by na to nie pozwolił głupolu.*Warknął*
Mod (Wygnaniec)
Nie obchodzi mnie to! Nie jesteś wygnańcem i nigdy nie będziesz! Nie chce cie NIGDY widzieć na Pustkowiach. *Wbił pazury w ziemię o włos przed lwiątkiem* Uciekaj na swoją Srebrną Ziemię.
Wygnaniec
-To jest granica,nie Pustkowia ojcze.*Powiedział*
-A na Srewbną Ziemie nie chce mi się iść.
Ostatnio edytowany przez Nerv (2011-08-24 10:33:24)
Mod (Wygnaniec)
Więc zostań! Ale wiedz że na Pustkowia odtąd nie wolno ci iść! *Odszedł w strone swojej jaskini na Pustkowiach* Inaczej...*przejechał pazurem po gardle*
Wygnaniec
-Ja nadal jestem wygnańcem!Ojcze przepraszam.
Mod (Wygnaniec)
*Zerknął przez ramię na Nerva, i po chwili odbiegł daleko do swojej groty na Pustkowia*
Admin
-Diuna a daj mu spokój.Chodź tu do mnie Diuna!*Krzykła*
Wygnaniec
*przychodzi z zamiarem upolowania sobie obiadu, zauważa niewielkie stadko antylop, skrada się, a po chwili rusza za ofiarą, co jest dziwne bardzo szybko się męczy, a chwilę później upada na ziemię zalana potem, jej oddech jest przyspieszony, wydaje z siebie głośny ryk, który jest oznaką bólu*
Wygnaniec
*Przychodzi i siada w cieniu niewielkiego drzewa studiując wzrokiem okolicę*
Wygnaniec
*przychodzi razem z Nagashem* No, to tutaj.
Wygnaniec
Hm...*Zamyślił się przez chwilę* Jeśli masz może trochę wolnego czasu...nie zapolowałabyś ze mną? Nie lubię polować samotnie.
Wygnaniec
Jasne. *rozgląda się, zauważa niewielkie stadko zebr* Spójrz tam.
Wygnaniec
*Zanurzył się w gęstej trawie zbliżając się powoli do zebr*
Wygnaniec
*namierzyła wzrokiem jedno z młodych*
Wygnaniec
*Podążając za wzrokiem lwicy również zlokalizował młodą zebrę która wydawała się dobrym i łatwym do zdobycia kąskiem. Podkradł się do niej kilka kroków bliżej po czym skoczył i zaczął biec. Zwierzę nawet nie zorientowało się kiedy lew rozdarł jej gardło dwoma cięciami pazurów i zatopił kły w jego boku, po czym wyzionęło ducha. Reszta stada uciekła.*
Wygnaniec
*podbiegła do niego* No, chyba jednak nie byłam potrzebna... *zaśmiała się*
Wygnaniec
Byłaś, nienawidzę polować samotnie. *Powiedział uśmiechając się*